Search  
Tuesday, August 16, 2022 ..:: Home ::.. Register  Login
 Utilizatori Minimize
Membership Membership:
Latest New User Latest: marimexg
New Today New Today: 0
New Yesterday New Yesterday: 0
User Count Overall: 254

People Online People Online:
Visitors Visitors: 0
Members Members: 0
Total Total: 0

Online Now Online Now:

    

 Bine ati venit! Minimize

Bine aţi venit pe site-ul comunităţii programatorilor români de Visual FoxPro!

Da. Aţi citit bine. Este site-ul comunităţii programatorilor români de Visual FoxPro. Nu renunţăm la Foxpro. Învăţăm lucruri noi. Şi cum mai nou decât .NET-ul nu se poate... Glumesc. Adevărul este că .NET-ul este folosit de tot mai mulţi programatori şi întrebările legate de acesta nu au întărziat să apară şi pe forum-ul Foxpro.

Deocamdată aici puteţi găsi doar un forum, cu ajutorul căruia sperăm să descoperim împreună ce poate .NET-ul şi cum putem face cât mai uşor trecerea de la cod Foxpro la cod .NET.

Principiile după care ne ghidăm activitatea pe forum-ul Foxpro (pe care puteţi să-l găsiţi în continuare la adresa http://www.profox.ro/Forum/tabid/55/Default.aspx) rămân valabile şi aici.

Modulele forum-ului pot fi accesate direct din meniu, dar pentru a posta întrebări sau pentru a răspunde la cele puse va fi nevoie să vă înregistraţi. Vă rog s-o faceţi; este singura metodă de a afla cine suntem şi credeţi-mă că este nemaipomenit ca la evenimente să te întâlneşti cu oameni pe care îi ştii după nume şi să poţi pune o figură lângă numele acela. Evident, preferăm numele reale, dar nu vă obligă nimeni să vi le daţi, dacă nu doriţi.

Sperăm din toată inima ca acest site să corespundă cerinţelor dvs.; suntem deschişi oricăror sugestii, iar dacă descoperiţi ceva nefuncţional sau incorect aşteptăm un mail. Dacă depinde de noi vom corecta problema cât se poate de repede.

Acest site este întreţinut de Alexandru Dobrin din Braşov şi de Grigore Dolghin, Bucureşti.
Un sprijin important l-am primit din partea Microsoft România, prin intermediul lui Dorin Badea, Zoli Herczeg şi Bogdan Muşat, datorită cărora acest site a devenit realitate.

Acest site este găzduit de Pointlet (www.pointlet.com), care asigură un hosting profesional pe ASP.NET 1.1/2.0 cu SQL Server 2005. Am rămas impresionat de promptitudinea de care au dat dovadă reprezentanţii firmei ori de câte ori le-am solicitat ajutorul. Sunt extrem de mulţumit de modul în care decurge colaborarea noastră.

Le mulţumesc tuturor.

Vă mulţumesc pentru vizită şi spor la butonat
Grigore Dolghin
Class Software.


    

Copyright (c) 2022 .NET for VFP   Terms Of Use  Privacy Statement