Search  
Sunday, December 5, 2021 ..:: Forum ::.. Register  Login
 Forum Minimize
Pentru a putea posta mesaje trebuie să vă înregistraţi.
Notă: Mesajele cu conţinut jignitor sau ilegal (inclusiv cereri de soft piratat) nu sunt acceptate şi vor fi şterse imediat .

Pentru a primi raspunsuri rapide si corecte, scrieti in mesaj ce intentionati sa faceti, ce mesaj de eroare primiti, in ce context si in urma caror actiuni. De asemenea, mentionati versiunea de FoxPro in care lucrati!
Dacă nu specificați versiunea, se consideră VFP 9.0 SP2.

SearchForum Home
  Visual FoxPro  Cod, sintaxa si comenzi  Memorare Tabela...
 Memorare Tabela Deschisa In Variabila
 
 5/23/2019 12:52:19 AM
User is offlinelmax25
204 posts
4th


Memorare Tabela Deschisa In Variabila
 (N/A)
Salutari Tuturor !

Am incercat sa salvez numele tabelei selectate intr-o variabila , sa execut un cod care lucreaza cu alte tabele si dupa sa o selectez din acea variabila, dar nu merge...

PUBLIC var_current_selected_dbf
store DBF() to var_current_selected_dbf
------------------
cod care selecteaza alte tabele
------------------
SELECT "&var_current_selected_dbf"
SELECT (var_current_selected_dbf)

In form cele doua linii de SELECT nu fac absolut nimic, iar in fereastra de comenzi functioneaza de fiecare data...

Imi puteti spune unde gresesc ?

 5/23/2019 1:34:38 AM
User is offlineMaciFla
67 posts


Re: Memorare Tabela Deschisa In Variabila
 (Romania)
Foloseste ALIAS() in loc de DBF().
DBF() returneaza calea intreaga spre tabelul deschis.
Evident trebuie sa verifici sa ai un tabel deschis, altfel vei avea eroare la incercarea de a utiliza aliasul memorat.
 5/23/2019 2:24:41 AM
User is offlineDaniel Buduru
3528 posts
1st




Re: Memorare Tabela Deschisa In Variabila
 (N/A)
O regula de baza in vfp este salvarea zonei curente inainte de a face orice operatiune care poate schimba zona.


Local lnArea
lnArea=Select()
....

....
Select (lnArea)

Daniel Buduru
 5/24/2019 1:13:41 AM
User is offlinelmax25
204 posts
4th


Re: Memorare Tabela Deschisa In Variabila
 (N/A)
Am observat si eu ca este din cauza ca DBF() salveaza path complet.

Va multumesc !
  Visual FoxPro  Cod, sintaxa si comenzi  Memorare Tabela...

Search  Forum Home         

Copyright 2002-2013 Profox   Terms Of Use  Privacy Statement