Search  
Monday, December 09, 2019 ..:: Forum ::.. Register  Login
 Forum Minimize
Pentru a putea posta mesaje trebuie să vă înregistraţi.
Notă: Mesajele cu conţinut jignitor sau ilegal (inclusiv cereri de soft piratat) nu sunt acceptate şi vor fi şterse imediat .

Pentru a primi raspunsuri rapide si corecte, scrieti in mesaj ce intentionati sa faceti, ce mesaj de eroare primiti, in ce context si in urma caror actiuni. De asemenea, mentionati versiunea de FoxPro in care lucrati!
Dacă nu specificați versiunea, se consideră VFP 9.0 SP2.

SearchForum Home
  Visual FoxPro  Baze de date, tabele, view-uri si indecsi  spargere tabela...
 spargere tabela
 
 2/18/2012 2:22:21 PM
User is offlineEMRE.RESIT
194 posts
5th


spargere tabela
 (N/A)
cum pot face dintr-un tabel care are vreo 8000 de inregistrari mai multe tabele de cate 100 de inregistrari
 2/18/2012 3:15:54 PM
User is offlineDaniel Buduru
3513 posts
1st




Re: spargere tabela
 (N/A)
 EMRE.RESIT wrote
cum pot face dintr-un tabel care are vreo 8000 de inregistrari mai multe tabele de cate 100 de inregistrari

Esti sigur ca vrei sa spargi tabela? Se lucreaza mai usor si mai rapid cu o singura tabela decat cu tabela fragmentata.

Codul (netestat):

lcTable=tabela
lnTable=1
lnDelta=100
for lnIndex=1 to RECC(lcTable) step lnDelta
   lcDest=addbs(justpath(lcTable))+juststem(lcTable)+tran(lnTable,'@Z 9999')
   select * from (lcTable) where recno() between lnIndex and lnIndex+lnDelta-1 into table (lcDest)
   lntable=lntable+1
next lnindex



Daniel Buduru
 2/18/2012 3:41:07 PM
User is offlineEMRE.RESIT
194 posts
5th


Re: spargere tabela
 (N/A)
multam fain
 2/18/2012 4:20:52 PM
User is offlineEMRE.RESIT
194 posts
5th


Re: spargere tabela
 (N/A)
stiu ca exista un cod prin care sa schimbi directorul de unde sa isi ia informatiile programul dar exista unul di pentru selectarea tabelei sau prin care sa schimb tabela care e folosita de program?
 2/18/2012 4:47:35 PM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: spargere tabela
 (N/A)
USE <tabela> deschide o tabela in zona de lucru curenta.
USE <tabela> IN 7 deschide o tabela in zona de lucru nr. 7 (sunt 65535 in VFP 9, daca tin eu bine minte)
USE <tabela> IN 0 deschide o tabela in prima zona de lucru libera

Dupa ce le-ai deschis, le poti selecta cu:
SELECT <tabela>
SELECT <zona_de_lucru>

Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 2/18/2012 4:51:35 PM
User is offlineEMRE.RESIT
194 posts
5th


Re: spargere tabela
 (N/A)
multam
dar eu vroiam ceva de genul apare cand apas pe un buton o caseta ca la explorer din care sa selectez un singur tabel si care dupa aia sa fie folosit intr-o procedura. de fiecare data cand apas butonul sa pot selecta alt tabel
 2/18/2012 6:14:23 PM
User is offlineDaniel Buduru
3513 posts
1st




Re: spargere tabela
 (N/A) Modified By Daniel Buduru  on 2/18/2012 6:17:42 PM)
Vezi in help getfile().

lcFile = GETFILE([cFileExtensions] [, cText] [, cOpenButtonCaption] [, nButtonType] [, cTitleBarCaption])

If empty(lcfile)
    * nu s-a selectat nici un fisier
     Return
Endif
Use (lcFile) Alias cAlias IN 0
Select cAlias


Daniel Buduru
 2/19/2012 6:49:53 PM
User is offlineEMRE.RESIT
194 posts
5th


Re: spargere tabela
 (N/A)
multam fain
 2/19/2012 10:01:50 PM
User is offlineMarian Dobre
612 posts
1st


Re: spargere tabela
 (N/A)
Create Table Test001 (Camp1 N(5), Camp2 C(10))
*
For nContor = 1 to 9
   Insert Into Test001 Values (nContor, 'Test'+Str(nContor,1))
Endfor
Close Databases
Use Test001
Copy To Fis1 Next 3
Skip
Copy To Fis2 Next 3
Skip
Copy To Fis3 Next 3


Orice putere omeneasca este un compus de rabdare si de timp. Balzac
  Visual FoxPro  Baze de date, tabele, view-uri si indecsi  spargere tabela...

Search  Forum Home         

 Google Ads Minimize

    

Copyright 2002-2013 Profox   Terms Of Use  Privacy Statement