Search  
Monday, January 27, 2020 ..:: Forum ::.. Register  Login
 Forum Minimize
Pentru a putea posta mesaje trebuie să vă înregistraţi.
Notă: Mesajele cu conţinut jignitor sau ilegal (inclusiv cereri de soft piratat) nu sunt acceptate şi vor fi şterse imediat .

Pentru a primi raspunsuri rapide si corecte, scrieti in mesaj ce intentionati sa faceti, ce mesaj de eroare primiti, in ce context si in urma caror actiuni. De asemenea, mentionati versiunea de FoxPro in care lucrati!
Dacă nu specificați versiunea, se consideră VFP 9.0 SP2.

SearchForum Home
  Visual FoxPro  Baze de date, tabele, view-uri si indecsi  COPIERE DIN O T...
 COPIERE DIN O TABELA IN ALTA
 
 11/17/2008 10:45:23 AM
User is offlinetatra
6 posts


COPIERE DIN O TABELA IN ALTA
 (N/A)

BUNA ZIUA

FIIND INCEPATOR IN FOX PRO,AM INTAMPINAT O PROBLEMA LA COPIEREA UNOR INREGISTRARI DIN O TABELA IN ALTA.

MENTIONEZ CA TABELELE AU ACELASI CAP DE COLOANA.

CUM POT COPIA ,NUMAI ANUMITE INREGISTRARI DIN TABELA A IN TABELA B.INREGISTRARILE DIN TABELA A SUNT INDEXATE PRIN AUTOINCREMENTARE.VREAU SA COPII NUMAI ACELE INREGISTRARI,IN FUNCTIE DE INDEX(DE EXEMPLU,INREGISTRAREA CU NR 25,NR37,NR41,NR52,ETC).

DAR NU STIU CE SA FOLOSESC.VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE CU O FORMULA SI UN PIC DE EXPLICATII.

VA MULTUMESC ANTICIPAT,

VIOREL

 11/17/2008 11:58:43 AM
User is offlineMarian Dobre
612 posts
1st


Re: COPIERE DIN O TABELA IN ALTA
 (N/A)
Vezi in help comanda COPY TO cu clauza FOR. Daca inregistrarile 25, 37, 41, 52 din tabela sursa nu respecta o anumita conditie (cea de la FOR) atunci vei avea o problema.


Orice putere omeneasca este un compus de rabdare si de timp. Balzac
 11/17/2008 3:18:44 PM
User is offlineaflorin
840 posts
1st


Re: COPIERE DIN O TABELA IN ALTA
 (N/A)
Daca ambele tabele deja exista, te poti uita la comanda APPEND FROM. Insa si in acest caz iti trebuie o conditie pe clauza FOR.

Daca insa prin inregistrarea cu nr 25 chiar asta intelegi (adica a 25-a inregistrare din tabela), atunci poti incerca ceva de genul:

Select Tabela_1
scan for inlist(recno(), 25, 37, 41, 52)
scatter memvar
select Tabela_2
append blank
gather memvar
endscan


Florin Aparaschivei - Iasi
 11/18/2008 3:06:03 PM
User is offlinearanox
275 posts
4th


Re: COPIERE DIN O TABELA IN ALTA
 (Romania) Modified By aranox  on 11/18/2008 3:06:24 PM)
eu as face:
INSERT INTO Tabela_B SELECT from Tabela_A where Tabela_A.coloana_de_filtru IN (valoare1,valoare2,valoare3,....)

mi se pare cea mai simpla si eficienta metoda, dar poate ma insel...
daca stiu bine la conditia de where poti folosi un alt select...daca de exemplu ai pregatite pozitiile de filtru intr-un alt tabel...
etc....dar metoda cea mai simpla e cea de mai sus.

Orosz Lorand
 11/18/2008 10:23:56 PM
User is offlinetatra
6 posts


Re: COPIERE DIN O TABELA IN ALTA
 (N/A)

buna seara,

aceasta era comanda care imi trebuia......scatter si gather

va multumesc ptr amabilitatea dvs de a ma ajuta

multumesc si celorlalti care au propus  alte variante

va doresc numai bine.

  Visual FoxPro  Baze de date, tabele, view-uri si indecsi  COPIERE DIN O T...

Search  Forum Home         

 Google Ads Minimize

    

Copyright 2002-2013 Profox   Terms Of Use  Privacy Statement