Search  
Tuesday, July 14, 2020 ..:: Forum ::.. Register  Login
 Forum Minimize
Pentru a putea posta mesaje trebuie să vă înregistraţi.
Notă: Mesajele cu conţinut jignitor sau ilegal (inclusiv cereri de soft piratat) nu sunt acceptate şi vor fi şterse imediat .

Pentru a primi raspunsuri rapide si corecte, scrieti in mesaj ce intentionati sa faceti, ce mesaj de eroare primiti, in ce context si in urma caror actiuni. De asemenea, mentionati versiunea de FoxPro in care lucrati!
Dacă nu specificați versiunea, se consideră VFP 9.0 SP2.

SearchForum Home
  FoxPro  FoxPro 2.x DOS  de la FPD26 la ...
 de la FPD26 la VFP
 
 4/7/2009 12:54:23 AM
User is offlinemariuca
2 posts


de la FPD26 la VFP
 (N/A)

Buna ziua,

Nu sunt programator, am ceva cunostinte de fox la nivel de incepator. Sunt din Bucuresti. M-am inscris in comunitate pentru a va cere ajutorul.

Am um program de contabilitate in FPD26 (folosit intr-o retea locala) si merge destul de bine pe calculatoarele mai vechi, dar pe cele mai noi nu prea. Programul a fost creat pentru firma mea. Pe toate calculatoarele am XP. As vrea totusi sa trec la VFP fie chiar si o versiune mai veche. Caut un programator care sa-mi adapteze programul la VFP - contra cost desigur. Poate sa ma ajute cineva ?

Multumesc

 4/7/2009 1:51:20 PM
User is offlineVictor Iuga
187 posts
5th


Re: de la FPD26 la VFP
 (Romania)

VFP-ul stie FOX-ul, deci in principiu ar merge transpus, da' depinde mult de cum ii realizat. Rapoartele oricum trebuiesc toate refacute. Ii si multa bibileala la design, pozitionarile campurilor si textelor in special.

Cre'ca nu face daraua cat ocaua, mai bine unu nou si (la fel de) bun.

 

  FoxPro  FoxPro 2.x DOS  de la FPD26 la ...

Search  Forum Home         

 Google Ads Minimize

    

Copyright 2002-2013 Profox   Terms Of Use  Privacy Statement