Search  
Thursday, January 23, 2020 ..:: Forum ::.. Register  Login
 Forum Minimize
Pentru a putea posta mesaje trebuie să vă înregistraţi.
Notă: Mesajele cu conţinut jignitor sau ilegal (inclusiv cereri de soft piratat) nu sunt acceptate şi vor fi şterse imediat .

Pentru a primi raspunsuri rapide si corecte, scrieti in mesaj ce intentionati sa faceti, ce mesaj de eroare primiti, in ce context si in urma caror actiuni. De asemenea, mentionati versiunea de FoxPro in care lucrati!
Dacă nu specificați versiunea, se consideră VFP 9.0 SP2.

SearchForum Home
  Visual FoxPro  Visual FoxPro in general  Curs valutar on...
 Curs valutar online in VFP (9.0).
 
 9/4/2005 10:34:26 AM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)

Cum si de unde pot importa din internet cursurile oficiale de schimb valutar BNR intr-un program VFP.

Va Multumesc.


Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 9/4/2005 6:49:32 PM
User is offlineanonymous
0 posts


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
http://www.infovalutar.ro/programe.aspx
Ai mai multe modalitati de acces, parsing direct de html, XML prin RSS feed, web services, care iti place mai mult.
 9/5/2005 12:35:48 PM
User is offlineAlex Dobrin
766 posts
www.algis.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A) Modified By Alex Dobrin  on 9/27/2005 6:34:52 AM)
Si eu aveam nevoie de curs valutar automat in programe si nu stiam de pagina asta. Am vorbit cu d-l Andrei Ignat si a fost de acord sa fac o clasa de preluare automata a cursului in VFP. Deci pentru cine vrea sa preia cursul folosind obiectul Active X " Microsoft Internet Transfer Control" poate sa ia codul de la profox.algis.ro.
Alex Dobrin
Algis Info
 9/5/2005 1:07:24 PM
User is offlineVladPop
250 posts
4th




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
In exemplul tau primesc la curs valoarea: 3,0000 la eur si 2,0000 la usd, indifernet de ce data trec, daca aleg BNR si 1,0000 la BCE.

Vlad Pop.
 9/5/2005 1:22:35 PM
User is offlineAlex Dobrin
766 posts
www.algis.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Problema vine de la faptul ca nu am facut transformarea in numeric. Inainte de folosii VAL() da-i te rog set decimals to 4 (cel putin).

Alex Dobrin
Algis Info
 9/5/2005 2:10:59 PM
User is offlineAlex Dobrin
766 posts
www.algis.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Am mai adaugat o proprietate raspuns_curs_nr in care se face transformarea din carcater in numeric.
Alex Dobrin
Algis Info
 9/6/2005 1:36:10 AM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)

Cum verific daca calculatorul e conectat la INTERNET??

Va multumesc enorm.

 


Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 9/6/2005 8:01:44 AM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania) Modified By Grigore Dolghin  on 9/6/2005 7:02:58 AM)
DECLARE INTEGER InetIsOffline IN url INTEGER dwFlags
IF InetIsOffline(0) = 0
    ? "Merge netu'... clipoceste becu' verde."
ELSE
    ? "Bummer"
ENDIF

Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 9/6/2005 2:40:14 PM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)

Super.

Merci mult.


Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 9/7/2005 12:08:35 AM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A) Modified By LAU  on 9/6/2005 11:11:00 PM)
Cum verific daca calculatorul e conectat la INTERNET??

Ca procedura, fara legatura cu alt program.

Multumesc
 9/7/2005 12:16:54 AM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)

Am raspuns cu doua mesaje mai sus. Declare Integer... aia. Win32Api si n-are legatura cu nici un alt program - este o functie implementata intr-un dll care vine cu sistemul de operare. Windows-u' tot asa afla daca este conectat la internet sau nu.


Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 9/7/2005 12:32:01 AM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A) Modified By LAU  on 9/6/2005 11:35:48 PM)
Va salut

Am incercat cu exemplul de mai jos, dar rezultatul este "Merge netu'..." chiar daca nu sunt conectat.

DECLARE INTEGER InetIsOffline IN url INTEGER dwFlags
IF InetIsOffline(0) = 0
? "Merge netu'... clipoceste becu' verde."
ELSE
? "Bummer"
ENDIF

Poate lipseste ceva !


Multumesc
 9/7/2005 1:14:01 AM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
Declare Short InternetGetConnectedStateEx In wininet.dll;
	Integer @ lpdwFlags,;
	String @ lpszConnectionName,;
	Integer dwNameLen,;
	Integer dwReserved

lpdwFlags = 0
lcConnection = Replicate(Chr(0), 250)
IF InternetGetConnectedStateEx (@lpdwFlags,;
		@lcConnection, Len(lcConnection), 0) = 1
	? "Merge netu'... clipoceste becu' verde"
	? "Acu' hai sa vedem care-i situatia:"
	? "Stare modem:"
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,0), "E pe modem", "Nu e pe modem")
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,3), "Modemu' a dat ton de ocupat", "Modemu' e ok")
	? "Stare LAN:"
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,1),"E pe LAN","Nu e pe LAN")
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,2),"Iese printr-un proxy","Iese direct pe net")
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,4),"RAS e instalat","")
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,5),"Conexiunea e offline","") && File/Work offline in internet explorer
	? Iif(Bittest(lpdwFlags,6),"Conexiunea la internet e configurata","")
ELSE
	? "Bummer."
ENDIF

Daca nici asta nu merge, il mananc de viu...


Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 9/7/2005 1:28:37 AM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A) Modified By LAU  on 9/7/2005 12:34:19 AM)
Dom'le esti mare !

Mi-a descoperit ca e pe lan si toate celelalte, dar surpriza : daca scot mufa de retea imi da acelas rezultat. "Merge netu'... clipoceste becu' verde"

Poate am eu ceva la acest calculator . Sa verific pe altul ?

Multumesc

 9/7/2005 1:37:25 AM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
Pai... clipoceste becu' verde si dupa aia ce mai zice? ca tre'sa mai zica ceva.
Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 9/7/2005 1:37:57 AM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
Eventual completeaza tu textele din IIF-uri, si spune-mi ce intoarce.
Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 9/7/2005 1:46:49 AM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A) Modified By LAU  on 9/7/2005 12:47:50 AM)
Merge netu'... clipoceste becu' verde
Nu e pe modem
Modemu' e ok
E pe LAN
Iese direct pe net
RAS e instalat

Acest raspuns il primesc si daca ma deconectez.
 9/7/2005 1:55:50 AM
User is offlineGrigore Dolghin
3996 posts
www.class-software.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)

Asta inseamna ca ultimul IIF intra pe partea cealalta (te rugasem sa scrii tu niste texte in jumatatea a doua a iif-ului). Ceea ce inseamna ca pe sistemul tau functia aia API zice ca n-ai conexiunea la internet configurata. Si acuma stau si ma intreb cum iesi tu pe net de fapt.

Completeaza ultimul IIF (in stringul '' scrie ceva, orice) si verifica ce se intampla cand conectezi cablul si cand nu. Sper ca n-ai doua placi de retea acolo, si de fapt sa returneze cand starea uneia, cand starea celeilalte.

Hint: ? lpszConnectionName intoarce numele conexiunii folosita in clipa aia.


Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP 2006 - 2010
Class Software
My blog
 9/7/2005 2:18:52 AM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Nu am doua placi de retea dar am bifata optiunea ' Se optine automat o adresa IP ' din proprietati TCP/IP.

Procedura :

local lcTempFile, loWSH, lcLocalIP
lcTempFile="LocalIP.txt"
if file(lcTempfile) &&erase leftovers from old run
erase (lcTempFile)
endif
loWSH=CreateObject("Wscript.Shell")
loWSH.run("command /c ipconfig > "+lcTempfile,0,1)
if file(lcTempFile) &&read the file and parse it
lcLocalIP=upper(filetostr(lcTempFile))
lcLocalIP=substr(lcLocalIP, at('IP ADDRESS',lcLocalIP))
lcLocalIP=substr(lcLocalIP, at(':',lcLocalIP)+2)
lcLocalIP=substr(lcLocalIP, 1, at(chr(13),lcLocalIP)-1)
&&messagebox(lcLocalIP)
endif

imi returneaza :

Windows IP Configuration

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

IP Address. . . . . . . . . . . . : 1.0.0.16

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.0.0.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 1.0.0.1

Spuneti-mi mai exact unde sa modific


 9/7/2005 2:28:30 AM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Eu doresc sa vad daca am legatura cu un anumit IP public inainte sa fac interogarea unei baze de date.
Exista o solutie mai simpla ?
 9/7/2005 10:27:47 AM
User is offlineanonymous
0 posts


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
Ping la IP.
http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~HowtoPingRemoteSite~VFP pentru detalii
 9/7/2005 1:29:20 PM
User is offlineLAU
240 posts
www.softideea.ro
4th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Cu adresa asta ai pus punctul pe i.

Multumesc mult tuturor !
 5/15/2007 6:41:03 PM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
 Alex Dobrin wrote
Si eu aveam nevoie de curs valutar automat in programe si nu stiam de pagina asta. Am vorbit cu d-l Andrei Ignat si a fost de acord sa fac o clasa de preluare automata a cursului in VFP. Deci pentru cine vrea sa preia cursul folosind obiectul Active X " Microsoft Internet Transfer Control" poate sa ia codul de la profox.algis.ro.


Alex, stii de ce raspunde atat de greu site-ul ?
Primesc un curs la o valuta in 60 - 65 secunde. Si nu este de la net. Ci site-ul raspunde la un intervat de 1 min aproximativ.

Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 5/15/2007 6:55:54 PM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Curios, din bowser raspunsul vine imediat. Am incercat www.infovalutar.ro/2004/6/4/EUR.bnr
Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 5/15/2007 7:08:45 PM
User is offlineAdrian Gerlan
608 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
La mine merge instant...

AdiG
 5/15/2007 7:20:42 PM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Mmmm, s-ar putea sa-mi se traga de la FireWall

Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 5/15/2007 8:20:59 PM
User is offlineAlex Dobrin
766 posts
www.algis.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Italy)
La mine merge instantaneu. Probabil (asa cu ai sugerat) ai ceva probleme cu firewall-ul.

Alex Dobrin
Algis Info
 5/15/2007 8:25:51 PM
User is offlineGhiorghiu Bogdan
929 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Am dezactivat FireWall-ul si merge instantaneu.

Ghiorghiu Bogdan >>> Dacă tot te apuci să faci o treabă, fă-o bine de la inceput!
 6/14/2007 5:31:00 PM
User is offlinevicos
169 posts
5th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
care este codul frete, ca nu exista acolo
cum aflu cursul online pt o anumita zi din vfp?
 6/14/2007 5:40:23 PM
User is offlineAlex Dobrin
766 posts
www.algis.ro
1st






Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Gasesti clasa aici:

http://www.algis.ro/pafiledb352/index.php?act=view&id=2

Alex Dobrin
Algis Info
 6/14/2007 5:58:39 PM
User is offlinevicos
169 posts
5th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
mERCI. sUNT CHIOR ASTA E
 6/19/2007 4:42:16 PM
User is offlineoviciandrus
762 posts
www.comptech.ro
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)

Super faina îi clasa.

Am o problema. Am facut executabilul si l-am dus la client. Foarte increzut, am vrut sa-i fac o demonstratie! Si, surpriza, îmi apare un dialog care imi cere sa aleg un fisier OCX.

Ce trebuie sa fac? Care fisier OCX trebuie sa-l distribui? Nu prea ma pricep ... la controale altele decat cele standard!

Multumesc!

 6/19/2007 6:15:15 PM
User is offlineDorin Vasilescu
1369 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Are nevoie de C:\WINDOWS\system32\msinet.ocx

Poti pune OCX-ul si in folderul aplicatiei


 6/19/2007 6:23:55 PM
User is offlineDorin Vasilescu
1369 posts
1st




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Are nevoie de C:\WINDOWS\system32\msinet.ocx

Poti pune OCX-ul si in folderul aplicatiei


 3/30/2009 1:29:15 PM
User is offlinevicos
169 posts
5th


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
MSINET.OCX ESTE CU LICENTA. Acesta se licentieaza odata cu VB sau Visual Studio. Cum la majoritatea clientilor nu se vor gasi instalate cele 2, nu o sa functioneze.
Alta varianta:

PARAMETERS m.moneda, m.data_curs_valutar, m.banca
IF PCOUNT()< 1
m.moneda = 'EUR'
ENDI
IF PCOUNT()< 2
m.data_curs_valutar = DATE()
ENDI
IF PCOUNT()< 3
m.banca = 'BNR'
ENDI

ocurs_valutar = CREATEOBJECT('preiacurs', m.moneda, m.data_curs_valutar, m.banca)
ocurs_valutar.preia_curs()
mcurs = ocurs_valutar.raspuns_curs_nr
RETURN mcurs

DEFINE CLASS preiacurs AS CONTAINER
WIDTH = 50
HEIGHT = 50
BACKSTYLE = 0
BORDERWIDTH = 0
data_curs_valutar = {^2005/01/01}
banca = "BNR"
moneda = "EUR"
raspuns_curs = ""
raspuns_curs_nr = 0
url_curs = ""
NAME = "preiacurs"

PROCEDURE preia_curs
THIS.raspuns_curs = "0"
THIS.url_curs = "http://www.infovalutar.ro/"+ALLTRIM(STR(YEAR(m.data_curs_valutar), 4))+"/"+ALLTRIM(STR(MONTH(m.data_curs_valutar), 2))+"/"+ALLTRIM(STR(DAY(m.data_curs_valutar), 2))+"/"+LOWER(ALLTRIM(THIS.moneda))+"."+LOWER(ALLTRIM(THIS.banca))
THIS.raspuns_curs = ReadUrl(THIS.url_curs)
LOCAL dec_vechi, point_vechi
dec_vechi = SET("decimals")
point_vechi = SET("point")
SET DECIMALS TO 6
SET POINT TO "."
THIS.raspuns_curs_nr = VAL(THIS.raspuns_curs)
SET DECIMALS TO &dec_vechi
SET POINT TO point_vechi
ENDPROC
**
PROCEDURE INIT
LPARAMETERS m.moneda, m.data_curs_valutar, m.banca
IF PCOUNT()< 1
m.moneda = 'EUR'
ENDI
IF PCOUNT()< 2
m.data_curs_valutar = DATE()
ENDI
IF PCOUNT()< 3
m.banca = 'BNR'
ENDI
THIS.moneda = m.moneda
THIS.data_curs_valutar = m.data_curs_valutar
THIS.banca = m.banca
THIS.url_curs = ""
ENDPROC
**
ENDDEFINE

FUNCTION readurl
*Any Internet or intranet URL can be passed as a parameter. Microsoft.com
*was chosen for this example.
*Note that Microsoft Internet Explorer must be installed on the computer.
* passed: URLName, in the form "http://www.microsoft.com"
*
* returns: the content of the URL
*
* usage:
*
* uWebContent = ReadURL( "http://www.microsoft.com" )
* uWebContent = ReadURL( "http://www.SomeSite.com/SomeJPG.jpg" )
* This next one provides feedback on the download every 4092 bytes:
* uWebContent = ReadURL( "http://www.SomeSite.com/SomeBigFile.exe",
* "GiveFeedback(lcBytesRead,llOK)", 4092 )
*
* notes:
* 1 - IE does not need to be running to use this, but must be installed

LPARAMETERS pcurlname, pcoptfeedback, pnoptbuffsize, pcoptoutputfile
* These parameters are No good, pcOptOutputBuffer, pcOptOutputWhole
* because once they're passed as parameters, the original names get hidden, so the
* feedback function can't reference them that way, anyway.
*May 27, 03: Loader v1.01: Added parameter "pcOptOutputFile" to be able to download
* files bigger than 16MB
DECLARE INTEGER InternetOpen IN wininet.DLL STRING sAgent, ;
INTEGER lAccessType, STRING sProxyName, ;
STRING sProxyBypass, INTEGER lFlags

DECLARE INTEGER InternetOpenUrl IN wininet.DLL ;
INTEGER hInternetSession, STRING sUrl, STRING sHeaders, ;
INTEGER lHeadersLength, INTEGER lFlags, INTEGER lContext

DECLARE INTEGER InternetReadFile IN wininet.DLL INTEGER hfile, ;
STRING @sBuffer, INTEGER lNumberofBytesToRead, INTEGER @lBytesRead

DECLARE short InternetCloseHandle IN wininet.DLL INTEGER hInst

#DEFINE internet_open_type_preconfig 0
#DEFINE internet_open_type_direct 1
#DEFINE internet_open_type_proxy 3
#DEFINE synchronous 0
#DEFINE internet_flag_reload 2147483648
LOCAL lcagent, lhinternetsession, lhurlfile, llok, lnok, lcretval, lcreadbuffer, lnbytesread, ladr[1], llcancel

IF VARTYPE(pcoptfeedback)='C'
* if we're given a feedback function, make sure it has both parentheses (looks like a function)
IF NOT ( AT('(',pcoptfeedback)>0 AND (AT('(',pcoptfeedback) < AT(')',pcoptfeedback) ) )
pcoptfeedback = .F.
ENDIF
ENDIF
* what application is using Internet services?
lcagent = "VFP"
lhinternetsession = internetopen( lcagent, internet_open_type_preconfig, '', '', synchronous )

IF lhinternetsession = 0
WAIT WINDOW "Internet session cannot be established" TIME 2
RETURN .NULL.
ENDIF
lhurlfile = internetopenurl( lhinternetsession, pcurlname, '', 0, internet_flag_reload, 0 )

IF lhurlfile = 0
* URL cannot be opened
RETURN .NULL.
ENDIF
lcretval = ""
llok = .T.
llcancel = .F.
lntotalbytesread = 0
lnbytesread = 0
lcreadbuffer = ''
IF VARTYPE(pcoptfeedback)='C' && Call the feedback at the zero mark
=&pcoptfeedback
ENDIF

* Clear output file, if it exists.
IF TYPE('pcOptOutputFile')='C' AND ADIR(ladr,pcoptoutputfile)>0
DELETE FILE (pcoptoutputfile)
ENDIF
DO WHILE llok AND NOT llcancel
* set aside a big buffer
lcreadbuffer = SPACE(IIF(VARTYPE(pnoptbuffsize)='N',pnoptbuffsize,32767))
lnbytesread = 0
lnok = internetreadfile( lhurlfile, @lcreadbuffer, LEN(lcreadbuffer), @lnbytesread)
lntotalbytesread = lntotalbytesread + lnbytesread
IF ( lnbytesread > 0 )
IF TYPE('pcOptOutputFile')='C'
STRTOFILE(LEFT(lcreadbuffer,lnbytesread),pcoptoutputfile,.T.) && Add to file.
ELSE
lcretval = lcretval + LEFT( lcreadbuffer, lnbytesread )
ENDIF
ENDIF
*!* if vartype(pcOptOutputBuffer)='C'
*!* pcOptOutputBuffer = left( lcReadBuffer, lnBytesRead )
*!* endif
*!* if vartype(pcOptOutputWhole)='C'
*!* pcOptOutputWhole = lcRetVal
*!* endif
* error trap - either a read failure or read past eof()
llok = ( lnok = 1 ) AND ( lnbytesread > 0 )
IF VARTYPE(pcoptfeedback)='C'
IF NOT &pcoptfeedback
llcancel = .T.
ENDIF
ENDIF
ENDDO
* close all the handles we opened
internetclosehandle( lhurlfile )
internetclosehandle( lhinternetsession )
* IF saving to file, return Success status.
IF TYPE('pcOptOutputFile')='C'
RETURN NOT llcancel
ENDIF
* return the URL contents
RETURN lcretval
ENDFUNC

 11/24/2014 1:28:46 PM
User is offlinevaly.m
608 posts
1st


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Salutare!
Am observat o chestie apropo de infovalutar.ro
Daca ceri data curenta in formatul istoricului, exemplu http://www.infovalutar.ro/2014/11/24/eur.bnr returneaza valoarea valutei cu o zi inainte. Trebuie ceruta in format http://www.infovalutar.ro/bnr/azi/eur pentru a returna valoarea corecta...

Vali Maties - Beginner programmer
 11/24/2014 2:11:39 PM
User is offlineDoru Constantin
445 posts
2nd




Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (Romania)
Trebuie sa tii cont de faptul ca AZI se stabileste cursul valabil pentru MAINE ;)
 4/23/2019 10:15:26 AM
User is offlinevpaiusi
15 posts


Re: Curs valutar online in VFP (9.0).
 (N/A)
Salut,
A mai lucrat cineva la interogarea cursului valutar? Din ianuarie 2019, pentru unele monede, imi returneaza valoarea 0.0000 sau 0.0001. A mai intampinat cineva problema asta?
Mentionez ca folosesc programul lui Grigore Dolghin postat pe www.infovalutar.ro
  Visual FoxPro  Visual FoxPro in general  Curs valutar on...

Search  Forum Home         

 Google Ads Minimize

    

Copyright 2002-2013 Profox   Terms Of Use  Privacy Statement